thai massage københavn anmeldelser thai sex københavn

Rigtig god 0, gennemsnitlig 1, dårlig 0, frygtelig 0, type rejsende, familier. Tak for din hjælp! Ja Nej Ved ikke. Det tilbyder vi ikke. Man får også massage i det tidsrum der svarer til prisen. Ville du anbefale en ven at købe billetter på forhånd, fordi det er sandsynligt, at dette sted bliver udsolgt? Dato for oplevelse: juli 2015, spørg Vian S om Top Thai Wellness. Skriv en anmeldelse, anmeldelser (16 medlemsvurdering, fremragende. Dato for

Mai thai lyngby gyngende patter

oplevelse: august 2015, spørg DrAlberti om Top Thai Wellness.

thai massage københavn anmeldelser thai sex københavn

Januar 2014 Super massage, supersøde massører og fuld valuta Superdygtige massører med godt humør, og man føler sig utroligt velkommen. Vi tilbyder professionel thai massage, vores faglige mål er at give danskerne bedre indsigt i, hvor sundt det er for krop og sjæl at få god massage. Og prisen er god. Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC. Vores klinik er kendt for god service, godt personale og mulighed for parmassage, samt meget andet. Når du træder ind i vores lokaler oplever du en afslappet stemning, indretning i thailandsk stil og musik der understøtter harmoni og balance. Altså en times massage er 60 minutters massage (plus/minus). Er dette sted eller denne aktivitet god til små grupper (færre end fire personer)?Ja Nej Ved ikke.


Sex i det fri blowjob uden kondom


Vi har tre enkeltrum og thai massage københavn anmeldelser thai sex københavn et dobbeltrum, så vi har plads til jer, hvad enten I vil være alene eller to sammen. Accepterer dette sted eller denne aktivitet kreditkort? Jeg har i dag modtaget 1 times vidunderlig thaioliemassage af Top. Men nu har jeg fundet Top, top og hendes mand driver en Thai wellness klinik på Frederiksberg og det er KUN professionel massage - og professionelt er det og der er godt. August 2015 fra mobile enheder. Royal Thai Massage Copenhagen har nu behandlet kunder i mere end. Par, alene, forretning, venner, tidspunkt på året, mar.-maj. Forrige Næste 1 2 3 4 Opdaterer listen. Alle medarbejdere er højt kvalificerede massører. Ofte føler jeg aldrig at jeg helt har fået nok efter thai massage københavn anmeldelser thai sex københavn en times massage, men her bliver du masseret fra top til tå og føler dig på en lyserød sky efterfølgende. Til gengæld kan du få noget endnu bedre - nemlig den dejlige, frie fornemmelse af velvære i kroppen efter en første klasses traditionel thailandsk massage. Oktober 2014 Wellness der vil noget :-) Jeg var her forbi 14 dage inden jeg modtog en lækker omgang oliethai massage i dag. Det er en rar atmosfære og menneskerne ikke mindst.Live Facebook Thailand Sexy.


Danish gay porno dansk shemale

Oktober 2018 Dato for oplevelse: juni 2018 Spørg ElinaS467 om Top Thai Wellness Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC. Er dette et sted eller en aktivitet, man kunne tage til på en regnvejrsdag? En time føltes som meget længere. Thai Massage med fokus på kvalitet. Klinikken ligger centralt og let tilgængeligt med offentlige transportmidler. Jeg føler mig som et nyt menneske og det samme ønsker jeg for andre der har små som store skavanker. Del en anden oplevelse, inden du smutter. Er dette sted eller denne aktivitet passende for alle aldre? Dette er helt sikkert blevet mit stamsted.

thai massage københavn anmeldelser thai sex københavn

Dream kvinde ønskede tid uk bedstemor elskere

Det gjorde ondt mange steder og der blev arbejdet intenst med mig. Du kan læse mere om vores thai massage og andre forskellige massageformer på vores hjemmeside, og du er velkommen til at kontakte os på telefon og e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid til en dejlig massage. Er booking påkrævet på dette sted eller til denne aktivitet? Forbinder du dette sted eller denne aktivitet med wellness? Dato for oplevelse: januar 2014 Spørg AnneLadegaard om Top Thai Wellness Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC. Ellers kan jeg kun varmt anbefale Top.

thai massage københavn anmeldelser thai sex københavn